back in business

Tjenare, ni några tappra som då och då kollar in min blogg har säkert börjat ge upp hoppet haha. Men nu efter några månaders tystnad så får ja väll ta och uppdatera lite vad som händer. Efter att ha haft ett minimalt snökaos i januari som jag nog inte ens kan kalla vinter och en lång skön half term i februari så börjar det bli vårigt och varmt här, inte helt ovanlit att man ser folk i short och t-paita då solen tittar fram. Allt flyter på som vanlit faktist.

Eller ja förra helgen var vi på en field trip till norra Yorkshire från geografin måndag till söndag. Vääldigt kul men endå så hemskt. Efter cirka 4-5 timmar i minibuss var vi framme vid stället där vi skulle stanna (mitt i ingenstans!), inte ens telefon mottagning hade de. På vägen dit stannade vi vid ett paus ställe och där så råkade Keith Lemon (en engelsk komiker) spela in en sketch så vi stod där och väntade i evigheter på att de skulle böra filma och att han skulle komma, men vi måste fara före han kom ... :(  Men stället där vi stannade var så himla mysit, vi alla flickor (5) delade ett rum och det var hur mysit som helst. Efter att ha bara tagit det lungt och umgåtts på fredag var det tidig väckning på lördag, 7:30 .. så åkte vi iväg och vadade i floder, våra outfits var hur heta som helst. Början kändes väldigt trög men de blev riktit najjs då solen kom fram. Tillbaka vid centret (lite uppdaterad och finare version av Alskat kanske?) var det bara mat, relaxiong och nån lektion som gällde. Måste säga att nu har man lärt känna alla så bra i vår geografi så de är jättekul. Söndag är nog en dag som vi alla kommer minnas för resten av vårt liv. Vi skulle åka till 2 stränder och kolla. Först kommer vi till den första stranden, vädret var lite mulet men annors var det okej, urfin strand. Efter att ha åkt till andra stranden börjar det regna, och då menar jag REGNA! Det var så kallt och blåsit och alla såg ut som om de ha de varit och simmat med kläderna på (det planerade vi att vi skulle göra men de blev ju inte av .. ). Jag tror jag aldrig har haft så kallt i mitt liv, och då kommer ju jag från Finland. Mina fingrar var så stela att jag inte kunde hålla i en penna, för att förklara hur desperata vi var så kan jag säga att en pojke helt seriöst sa att om ingen skulle se honom skulle han sätta sig ner och gråta. Till slut fick vi avbryta för det var så kallt. Vi hoppade i minbussen och alla böt om så att de hade alla sina kläder på sig och så körde vi hem. Att umgås med folket var så najjs, men geografi biten hmm .. vi överlevde i alla fall!

Och vad annat kan jag berätta .. Idag fick vi till baka våra AS exams resultat vilket är samma sak som 1/4 av studenten i Finland. Läraren sa mitt vitsord och jag måste fråga igen för jag var så förvånad, A !? L i Finland? En mindre shock, men jag är nöjd såklart. Nu tror jag jag har berättat det mesta så jag tar och slänger in bilder som jag jag lyckats ta senaste månaderna (igen, kamera aktiviteten inga vidare). Ha det bra där hemma, int så länge tills ja kommer hem nu :/ För er som undrar så är det 14 juni.

Lucia, har jag ens berättat att vi är 4 flickor i huset nu !? Jag och Lucia delar rum sen ungefär 2 månader tillbaka och vi har så kul, hon är så härligVattentäta vadarbyxor, hett

Maten och moronmålet var riktit okej, förrätt, varmrätt och efterätt


Stället vi bodde påFörsta stranden som vi åkte till, här var vi alla ännu på ganska bra humörVi spenderade halva natten med att bara chilla och prata
Kommentarer
Postat av: Mamma

Äntligen. . . Det här har jag väntat på i månader. Fortsätt nu då du börjat skriva igen. Kram, kram xx

2012-03-08 @ 19:19:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0