snabbspolning av senaste månaderna

Okej, ni kan officiellt kalla mej världens sämsta bloggare haha. Men nu är jag här igen, cirka 2 o en halv månad senare, usch va länge de låter. Men jag lovade saknade Hetti att ikväll skulle det finnas ett inlägg här så jag måste ju hålla det (fast jag höll på att glömma). Senast jag bloggade var det halloween och mycket har hunnit hända sen dess. Det blev november med bonfire night en sväng till London och många mysiga filmkvällar, december med julfirande och allt som hör till med det, nyår och nu januari då någonting som kanske kan kallas vinter har nått den här ön. Kameran har hängt med imellanåt, men inte så ofta som den borde. Men här får ni ett urval av bilder från de senaste månaderna. Jag skulle kunna berätta så mycket mer, men det får bli en fastforward med valda moments nu istället, bättre än ingenting som ni nu har fått leva med ganska så länge. Men jag lever och mår bra skall ni veta, tänk er nu har jag varit halva tiden här i England, lite för fort går det ibland. Ha det bra, o ni kan ju ta o tjata på mej lite om de sku råka gå lika länge igen före ja bloggar (får ju hoppas att ja int kommer vara såhä lat i framtiden).


Bonfire night då alla vi och ett gäng åkte till den stora bonfirern med typ festival runt om kring, en kul men kall kväll.
Ansiktsmasker har börjat bli en tradition här i huset, haha man ser ju så charmig ut

En dag i London blev det också från min historia grupp. Alldeles för tidig väckning och sedan buss ner till London.


Julen på full gång i London

Jag, Sylvia, Sam och Jack yrade runt i London ett tag tills vi hamnade i Covent gardens där vi lunchade o tittade runtOch så spenderade vi några timmar at the Imperial war museum som var den egentliga anledningen till att vi åkte. En riktigt najs dag och alla var antingen helt slut eller helt hyper mot kvällen i bussen på väg hem. Somnade som en stock då jag kom hem.


Vilken jul! Det kanske inte syns så bra på bilden men det ar ett berg av paket som fanns under granen, helt sjukt!

Fick massor av fina presenter av alla! Kan inte börja räkna upp allt här o nu, men massor med badgrejjer, väskor, pyjamas, smycken o så vidare o så vidare.. OCH SÅ TACK SÅ HIMLA MYCKET ALLA NI UNDERBARA SOM HAR SKICKAT PAKET HIT!


Nyår spenderades på en bar här i närheten, en riktit kul kväll blev det till slut med många inte så smickrande bilder om ja får säga så


haha.. vem e klämd längst ner i högen..


Här för några dagar sen fick jag sitta i frissastolen (eller nåjaa en pall i hallen) då laura fixade till mitt hår, topparna blev klippta och lite mörkare slingor fick jag :)


I helgen åkte vi till lauras farbror o hans fru på middag och de hade nog världens lurvigaste gulligaste hund..! På bilden syns det inte hur enorm han är, men jag lovar jag har aldrig sett en större hund. En bra dag blev det med ytterst seriöst wii spelande haha.


RSS 2.0