summertime

Tänkt bara ta berätta att sommaren är här! har luggit ute och solat/sovit i solen. Lauras födelsedag var najjs, vi åkte till shoppingcentret och shoppade halva dagen. Kom inte hem med så mycket, men lite underkläder och en kjol. På kvällen skulle vi ju ut och äta men vi var så trötta att vi beställde kinesisk take away istället. Idag var det meningen att vi skulle på förfest förre laura och andra 18 åringar skulle ut, men de var ute igår så ingen var riktit sugen idag så vi stannade bara hemma och har chillat i solen hela dagen. Jag kan inte fatta hur varmt det är ! :)


Hade lite tråkit en kväll så de slutade med en make over


o sen var det payback timeåkte och handlade typ 6 på kvällen och det var inte det minsta kallt!Happy Birthday Laura!

Nu är jag ganska stolt, de har inte gått flera månader sen mitt senaste inlägg! Nu skall jag berätta vad vi har gjort den senaste tiden. Efter yorkshire gick jag och drog på mej världens förskylning, hosta feber och snuva .. inga vidare. Lucia spelar violin i en stor orkester här så vi lovade att gå på hennes konsert, hostande satt jag mej igenom den och det var faktiskt vääldigt fint.

Förra helgen var det jättefint väder så på söndagen tog jag, Lucia och Russ hundarna upp för Malvern Hills som är en bit härifrån. Ungefär fyra gånger Öjberget skulle jag gissa ? Vi gick upp och ganska så tungt var det nog och på vägen ner börjar det ju såklart regna ..

Men idag är det Lauras födelsedag! Vi har småfirat hela veckan känns det som .. tårta redan på tisdag. Vi väckte Laura klockan 7 och vi hoppade på henne i sängen och hade en stor presentöppning i Russ och Debs säng. Många fina presenter fick hon. Vi har alla tagit ledigt från skolan för att åka till ett jättestort shopping center och senare ut på middag. Vi alla skulle vara klara klockan 10, vi trodde att vi skulle åka då, men istället så väntade Lauras första körlektion utanför dörren klockan kvart före 10 så nu väntar vi på att hon skall komma tillbaka. Mera bilder kommer senare av firandet.

Annors så är jag bara jätteglad hela tiden! Jag har så mycket att se fram emot, 2 veckor långt påsklov snart, mamma och pappa kommer och hälsar på, Hetti har bokat en London resa i slutet av April och Weekend festival biljetterna för augusti är inskaffade ! Allt är amazing.


Min biljett !


Här har ni en hmm intressant bild, Lucia i högklackat och jag brevid ..
längskillnad igen


i morse
Dagens tidningback in business

Tjenare, ni några tappra som då och då kollar in min blogg har säkert börjat ge upp hoppet haha. Men nu efter några månaders tystnad så får ja väll ta och uppdatera lite vad som händer. Efter att ha haft ett minimalt snökaos i januari som jag nog inte ens kan kalla vinter och en lång skön half term i februari så börjar det bli vårigt och varmt här, inte helt ovanlit att man ser folk i short och t-paita då solen tittar fram. Allt flyter på som vanlit faktist.

Eller ja förra helgen var vi på en field trip till norra Yorkshire från geografin måndag till söndag. Vääldigt kul men endå så hemskt. Efter cirka 4-5 timmar i minibuss var vi framme vid stället där vi skulle stanna (mitt i ingenstans!), inte ens telefon mottagning hade de. På vägen dit stannade vi vid ett paus ställe och där så råkade Keith Lemon (en engelsk komiker) spela in en sketch så vi stod där och väntade i evigheter på att de skulle böra filma och att han skulle komma, men vi måste fara före han kom ... :(  Men stället där vi stannade var så himla mysit, vi alla flickor (5) delade ett rum och det var hur mysit som helst. Efter att ha bara tagit det lungt och umgåtts på fredag var det tidig väckning på lördag, 7:30 .. så åkte vi iväg och vadade i floder, våra outfits var hur heta som helst. Början kändes väldigt trög men de blev riktit najjs då solen kom fram. Tillbaka vid centret (lite uppdaterad och finare version av Alskat kanske?) var det bara mat, relaxiong och nån lektion som gällde. Måste säga att nu har man lärt känna alla så bra i vår geografi så de är jättekul. Söndag är nog en dag som vi alla kommer minnas för resten av vårt liv. Vi skulle åka till 2 stränder och kolla. Först kommer vi till den första stranden, vädret var lite mulet men annors var det okej, urfin strand. Efter att ha åkt till andra stranden börjar det regna, och då menar jag REGNA! Det var så kallt och blåsit och alla såg ut som om de ha de varit och simmat med kläderna på (det planerade vi att vi skulle göra men de blev ju inte av .. ). Jag tror jag aldrig har haft så kallt i mitt liv, och då kommer ju jag från Finland. Mina fingrar var så stela att jag inte kunde hålla i en penna, för att förklara hur desperata vi var så kan jag säga att en pojke helt seriöst sa att om ingen skulle se honom skulle han sätta sig ner och gråta. Till slut fick vi avbryta för det var så kallt. Vi hoppade i minbussen och alla böt om så att de hade alla sina kläder på sig och så körde vi hem. Att umgås med folket var så najjs, men geografi biten hmm .. vi överlevde i alla fall!

Och vad annat kan jag berätta .. Idag fick vi till baka våra AS exams resultat vilket är samma sak som 1/4 av studenten i Finland. Läraren sa mitt vitsord och jag måste fråga igen för jag var så förvånad, A !? L i Finland? En mindre shock, men jag är nöjd såklart. Nu tror jag jag har berättat det mesta så jag tar och slänger in bilder som jag jag lyckats ta senaste månaderna (igen, kamera aktiviteten inga vidare). Ha det bra där hemma, int så länge tills ja kommer hem nu :/ För er som undrar så är det 14 juni.

Lucia, har jag ens berättat att vi är 4 flickor i huset nu !? Jag och Lucia delar rum sen ungefär 2 månader tillbaka och vi har så kul, hon är så härligVattentäta vadarbyxor, hett

Maten och moronmålet var riktit okej, förrätt, varmrätt och efterätt


Stället vi bodde påFörsta stranden som vi åkte till, här var vi alla ännu på ganska bra humörVi spenderade halva natten med att bara chilla och prata
RSS 2.0