/ˈwʊstə/

Idag måste jag och Finja stiga upp tidigt för att fara till skolan och skriva in oss och välja vad vi vill läsa. Jag valde english language & litterature, history, geography och film studies. Som tur kan jag byta ut ämnen om jag inte gillar dem. Skolan verkar nice och lärarna trevliga, det skall faktist bli ganska rolit att börja skolan för allt verkar så annorlunda än i Finland.

När vi var klara med det lunchade jag och Finja på Nando's, min favorit restaurang senast jag var i England. Efter det fortsatte vi med lite shopping och en break på Costa coffee, jag älskar verkligen Worcesters shoppinggata och själva staden! Jag saknar verkligen inte Vasa centrum, Worcester är så mycket mysigare. Jag känner mej verkligen hemma här efter bara några dagar. Om ni undrara så så borde man uttala Worcester som de står i rubriken.
Mitt ID-kort till skolan
this is the end of summer

Igår kväll bestämde vi oss för att gå ner till stan där de firade the end of summer. Det påminde väldigt mycket om konstens natt, bara mycket mysigare fiilis. De hade de bästa & största fyrverkerierna jag sett, wow !

Idag gick jag och Finja på bio för att se filmen One day, väldigt brittisk, helt okej. Det är kul att jag inte längre är så vilsen här i staden, jag, med noll lokalsinne hittar här! Imorgon blir det att vakna upp tidigt och fara till skolan för att få information och välja vilka ämnen vi vill läsa. Hoppas ni alla har det lika bra i Finland som jag har det här. (Oj vad svårt det är att skriva svenska då man bara pratar engelska)
sara und finja

Idag har vi vaknat tidigt och åkt till en marknad ute på ett fält, det är tydligen väldigt engelskt. På marknaden kunde du verkligen hitta vad som helst! Resten av dagen har vi spenderat med familjen och Lauras pojkvän, kollat film & spelat spel. Vi planerade också en resa till ett nöjesfält med Finja, Laura och Dan (Lauras pojkvän) och Dans vän, hoppas det blir av!

Jag och min tyska roommate Finja
Min tyska roommate Finja


england, baby

Okej, efter en väldigt trög start på bloggen är jag igång! Efter 3 dagar i Winchester i södra England är jag framme i Worcester hos min familj. Alla är så himla trevliga och jag trivs jättebra! Det är så mycket nytt att se och lära sig och England är så fint! Jag och en tysk utbyteselev, Finja delar ett rum och det är helt okej, det blir många långa pratstunder om kvällarna. Den största chocken förutom att alla kör på fel sida av vägen och alla små artigheter som alla slänger ur sig varannan minut är maten! I södra England fick vi lunch och middag i en skolmatsal och all, precis allt var friterat. Jag är så glad att jag bor i en vegetarisk familj, maten år supergod och inte djupfriterad. Om maten hade varit i samma stil som de första dagarna skulle jag definitivt komma hem 15 kilo tyngre.

Här i Worcester har vi fått en rundtur av staden och shoppat loss i alla affärer. Allt är så fint och engelsk, me like! Jag skall försöka uppdatera lite oftare så att alla hemma får veta vad jag håller på med. Fast jag trivs så bra så saknar ja nog allt och alla hemma .. Ha det bra !

Efter att jag plockat ur ungefär 7 kg saker var väskan färdigpackad
Efter att ha tagit bort ungefär 7 kilo var packningen klar


franskisar och djupfriterade räkor, not good
Winchester var en så mysig stad!

RSS 2.0