england, baby

Okej, efter en väldigt trög start på bloggen är jag igång! Efter 3 dagar i Winchester i södra England är jag framme i Worcester hos min familj. Alla är så himla trevliga och jag trivs jättebra! Det är så mycket nytt att se och lära sig och England är så fint! Jag och en tysk utbyteselev, Finja delar ett rum och det är helt okej, det blir många långa pratstunder om kvällarna. Den största chocken förutom att alla kör på fel sida av vägen och alla små artigheter som alla slänger ur sig varannan minut är maten! I södra England fick vi lunch och middag i en skolmatsal och all, precis allt var friterat. Jag är så glad att jag bor i en vegetarisk familj, maten år supergod och inte djupfriterad. Om maten hade varit i samma stil som de första dagarna skulle jag definitivt komma hem 15 kilo tyngre.

Här i Worcester har vi fått en rundtur av staden och shoppat loss i alla affärer. Allt är så fint och engelsk, me like! Jag skall försöka uppdatera lite oftare så att alla hemma får veta vad jag håller på med. Fast jag trivs så bra så saknar ja nog allt och alla hemma .. Ha det bra !

Efter att jag plockat ur ungefär 7 kg saker var väskan färdigpackad
Efter att ha tagit bort ungefär 7 kilo var packningen klar


franskisar och djupfriterade räkor, not good
Winchester var en så mysig stad!

Kommentarer
Postat av: Mamma

va underbart att du kommit igång med din blogg. jag har varit och kollat den redan flera gånger och till min besvikelse har den varit tom, men nu...

2011-08-28 @ 19:55:53
Postat av: hetti

ja håller med me titti! :) hoppas du orkar vara aktiv här!

2011-08-29 @ 07:10:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0