värmeböljan del 2

Det är helt löjligt hur varmt det är här, vad man en gör så rinner bara svetten. Jag tänkte att eftersom vädret är så fint och jag har massor med tid kan jag gå till skolan. Dåligt val Sara, ni kan ju föreställa er hur lagom fräsch jag såg ut då jag kom till skolan och dessutom så tappade jag bort mej lite på vägen. Att sitta i klassrummen är nu helt hopplöst så till och med vår geografilärare gav upp och vi gick ut och köpte glass och "studerade floden" (mycket seriös geografi lektion).

Idag fyllde Russ (pappan i familjen) 50 så vi har firat honom lite. Och mamma, han gillade verkligen presenten ni skickade. Det är så skönt med helg nu, får se vad vi hittar på. Imoron tror jag att det blir ännu varmare .. men jag skall inte klaga. Nu skall jag och Finja ta och bara ta det lungt och se på nån dum film.


massor med kort överallt


slutet på min svettiga promenad till skolan


en meningsfull geografitimme, men de var helt enkelt för varmt för att göra något !

haircut

Idag har det varit en sån otroligt varm dag att jad trodde att jag skulle smälta ! 30,8 grader visade termometern och det här är tydligen det varmaste det har varit i september sedan 1895, inte illa.

Har haft en bra skoldag med en lång sola och ta det lungt paus med Finja och Emily mitt på dan och så träffade jag Laura efter skolan. Efter att ha skaffat lite hårfärg och sånt var det dags att åka hem. Och så var det frissa som gällde, jag fixade till luggen och toppade håret, inte så mycket annorlunda, bara lite kortare. Men jag är nöjd. Och såklart var det Laura som var frissan, måste säga att hon är superduktig. Finjas hår blev mörkare och kortare, riktigt bra blev det också, det är hur najs som helst att ha en frissa i huset. Jag får ta och visa min frisyr här nån dag då jag får en vettig bild på den.


Inte behöver man frysa i alla fall




Jag är riktigt nöjd med resultatet, skall visa det här någon dag


england är en bastu

Det är snart oktober men det är så otroligt varmt, känns minst lika varm som då vi hade några riktigt varma dagar mitt i sommaren i Finland! Jag har bara svettats och klagat över hur varmt det är men jag får väll vara glad antar jag att vi har fint väder, och så kommer det vara resten av veckan.. Jag har haft en bra dag träffat lite folk, solat och tagit det lungt i parken med Finja, haft historia och sedan blev det en liten shoppingrunda på stan med Deb och Finja. Jag kom just hem så nu är det väll att bara ta det lungt & göra lite läxor, men jag är så trött av att det är så varmt. Det är helt omöjligt att koncentrera sig i klassrummen.




och så testade jag en av Finjas absoluta favoriter, sushi och jag måste säga: kall sushi i en park en varm dag är supergott !

indian summer

Hej igen härifrån England, de blir svårare och svårare att hitta tid att blogga. Men helgen var riktigt great, åkte ner med tåget till Slough efter skolan på fredag och resan gick relativt snabbt, jag skulle ju göra läxor men det gick inte sådär himla bra .. Kom fram på kvällen och hade en riktigt nice middag med min kusin och hennes familj, trevligt var det! Lördagen spenderades med lunch och rundvandring i Windsor, som är jättefint och sen in till Eton där Englands dyraste pojkskola finns. De hade en charity fayre, för att samla in pengar till välgörenhet (skulle det inte bara vara lättare om pappa betalar) så de var massor med snobbiga pojkar i sina kostymer och deras ännu snobbigare föräldrar i sjukt dyra bilar som yrade runt där. Visst, skolan är hur fin som helst, men vissa gamla traditioner som jag fick höra om är lite väl sjuka. Kvällen spenderades med en till god middag (okej jag säger att jag inte har saknat kött, men gott var det ju!) och att kolla film. Söndagen var hur skön som helst med sovmoron och bara hänga med min vän David som jag lärde känna förra sommaren. Tåget hem gick också snabbt och det är inget fel på engelska tåg måste jag erkänna. Sen var det bara att börja med en ny skolvecka.

Här i england är det nu på gång någon sorts värmebölja, indian summer kallas det tydligen då det blir mitt i allt jättevarmt på hösten. Så imorgon är det 25-27 grader som gäller, inte helt fel! Men så får ja ju räkna med en snöfri jul och mycket regn senare så ingen orsak att vara avundsjuk. Jag har blivit sämre och sämre på att fota meningsfulla saker, men några bilder måste jag väll slänga in.

På fredagen gick jag med då Finja fixade hål i öronen då de hade vuxit igen, vi gick till ett tatuerings & piercing ställe och jag planerade att skrämma slag på mamma och säga att jag hade tagit ett tatuering men ... men kanske jag låter bli att vara så elak :)


undrar vad mamma skulle säga om jag skulle komma hem med en tatuering ..








Tydligen enda vettiga bilden som jag lyckades ta i Windsor


och så några Eton snobbar i kostym


Inget fel med att sitta i tåg då man har en sån här framför sig (kostade i och för sig runt 1 pund, men det var ju inte så farligt)


och en sista bild tagen på historia timmen i da, så kan de gå då man har lite för lite att göra. Men parken och floden bakom skolan e så fin, så skönt att bara gå o chilla under något träd medan de som går på musiklinjen oftast sitter och jammar någonstans i närheten.

oh bloody english people..

Jag trodde att det bara var i USA som dom inte vet något om andra länder, men jag hade fel. Engelsmännen kan vara ganska så korkade när det gäller geografi & sånt. Det här har jag fått höra hittils: "I'm from Finland - it's next to the Netherlands right?", "I speak swedish - Oh, so you are from Switzerland", "My name is Sara Uusikylä - okay, so you are from Poland", "When I saw you I was sure you were from Sweden", "You had the big volcanic ash cloud last year, right? - no that was Iceland, I live in Finland - okay but they are pretty much the same aren't they?" och "it is simply not possible to have two U:s in your name!". Här får ni en bra bild om vad folk vet om Finland och tydligen resten av Europa, jag dör lite ibland då jag hör vad vissa säger, men lite kul är det ju också.

Idag då jag var och provade kläder blev jag riktigt excited, dom pratade finska i provrummet bredvid. Lite töntigt att man kan bli så glad över det, men det kändes så hemtrevligt. Jag tänkte gå ut och fråga varifrån de var, men då jag hade klätt på mej hade de försvunnit. Jag känner att mina dagar bara blir bättre och bättre och man lär känna mera och mera folk och dom är så trevliga! Idag blir det att packa inför helgen efter som jag åker och hälsar på min kusin som bor i Stoke Poges (nära London) imorgon efter skolan. Det blir nästan 3 timmar i tåg, så får väll försöka ta och göra lite läxor då, suck. Men de ska bli roligt att se henne och David som jag lärde känna förra sommaren. Hoppas ni alla har det bra där hemma, jag saknar nog er!
Jag har blivit lite dålig med det här att ta bilder, som idag hade jag nog med kameran och tänkte fota något, men såklart: "no memory card", hur kan ja alltid glömma det?.


bild från förra året då jag hälsade på Nina senast

happy day

Idag har det varit en bra dag, jag har varit på bra humör mest hela tiden och haft ett leende på läpparna känns det som. Dagan bestod av en lugn morgon en sväng in till stan och träffa Finja sedan skola för min del, träffa lite nytt folk och ha historia. Efter skolan gick jag och fixade en del överaskningar till vissa där hemma .. spännande. Åkte hem med Deb, hälsade på hennes föräldrar gick och handlade och kom hem. Jag har definitivt en ny favoritmat här i huset, "pastalåda" (hittar inte på nåt bättre namn) med maletkött (som på något underligt vis inte innehåller kött), ost, pesto och chaminjoner, nam! På kvällen tog vi det lungt med Dan och Laura, nördade oss med playstation och Laura fixade våra naglar, lyx. Imoron blir det att stiga upp tidit och dra sig iväg till skolan. Ha det bra!


paket på gång ..


och lite psykologi har jag också hunnit med idag


och i brist på intressanta bilder får ni en bild på vårt otroligt städade och organiserade skrivbord

remember the umbrella ..

Hallå igen, jag vet att jag har varit otrooligt trög med att uppdatera men nu har jag äntligen en skön ledig kväll utan något att göra. Jag skall försöka uppdatera lite oftare än vad jag har gjort de senaste dagarna. Idag hade jag min längsta skoldag, från 9-16.15 med en timmes paus, inte så farligt egentligen. Fick också tillbaka lite work från och var förvånad över att det gått riktigt bra.

När jag åkte på morgonen funderade jag hur länge som helst, behöver jag ett paraply eller inte? Vi har ju haft soligt och oengelsk väder än så länge .. Men lat som jag är orkade jag inte gå upp och hämta det så jag stack iväg utan. Då skolan slutar ser jag att det ösregnar, great, men jag kan ju ta bussen som släpper av mej utanför huset. Då jag kommer till busstationen står "vår" busschafför som kör oss varje dag och som är hur trevlig som helst och säger att bussen är sönder. Busschauffören frågade riktigt oroligt att nog slipper jag väll hem, det är så härligt att folk bryr sig, inte något som skulle hända i Vasa tror jag. Jag går till bussen som stannar 500 meter från huset, får vänta i evigheter, bussen är smockfull, varm och svettig. Då bussen släpper av mej ösregnar det ännu mera och det är bara att gå hem. Då jag kommer hem är jag en dränkt katt, men inte är jag ledsen för det, det har varit en bra dag i alla fall. Jag får väll ta att lägga upp lite bilder från de senaste dagarna så här har ni! Jag saknar er alla där hemma ..


Så här charmig och genomblöt såg jag ut då jag kom hem ...


Worcesters fina väg längs floden Severn




dom kan dehä me massiva chipspåsar i England


En suddig bild då vi väntar på bussen på väg till bion


.. och lite till bussväntande



lördag

Nu har jag alltså överlevt första skolveckan och jag trivs! Nu är det lördag och vi skall antagligen gå och bowla, få se vem alla som kommer, blir säkert kul. Jag märker att då jag gör massor med saker har jag inte tid att ha hemlängtan men på kvällarna saknar jag nog folk hemma .. Men ni ska ha det bra


I brist på andra bilder blir de en bild av då jag och Finja njuter av solskenet vid Worcester shoppinggata

too much to do, too little time

Förlåt för lite trög uppdatering dom här senaste dagarna, men ja har helt enkelt inte hunnit. Det har varit skola, träffa nya människor och bli av med alla läxor .. Just nu har jag en av mina sköna sovmornar men den kommer att gå åt till att försöka få klart min geografi uppsats. Men jag trivs jättebra och det är så roligt att man börjar känna folk här, vår skola är inte så himla stor så man lär känna alla så småningom. Vädret här är fint och soligt jämfört med vad jag har hört från er Vasabor. Jag har varit lat med att ta med min kamera så många spännande bilder blir det inte, men här har ni en liten glimt av vad jag har gjort de senaste dagarna.


En morgonlenkki blev det senast då jag hade sovmorgon, och ni får en ide om hur seriösa mina lenkkin e då jag tar med min kamera (vem tar med kamera på lenkki?) men det är hur fint som helst att springa i skogen och ut på fälten.





... Jaha nu sluta tydligen bilduppladdnignen fungera, så inga fler bilder nu, men nu vet ni i alla fall att jag lever och mår bra ! :)


somewhere over the rainbow

Tog bussen till skolan klockan 9 med Finja och hade film studies (I really like it) och sedan psykologi. Efter det hade jag en timmes paus, en kille från min psykologi frågade om jag och Finja har lust att komma på en kopp kaffe till Costa, så det blev en trevlig pratstund där. Oliver (killen från psykologin) var hur trevlig och snäll som helst. Och så visade det sig att han spelar rugby för Worcester warriors, Worcesters kända rugby lag och alla som spelar där är mini kändisar här i Worcester, lite coolt var det ju. Så nu har jag och Finja fribiljetter till rugby matcher när vi vill, great! Efter kaffestunden var det historia som gällde för min del, helt okej var det, men lite tungt att vara i skolan till 16.15. Efter skolan åkte jag och Finja hem och här sitter jag nu. Dagarna går alldeles för fort och det känns som om jag borde hinna göra en massa, men tiden inte räcker till!


Fast det var hur fint väder som helst och solen sken kom en regnskur mittiallt och vi blev genomblöta, men på vägen hem tittade regnbågen fram.

12.9

Min "ansträngande" skoldag som bestod av 2 timmar geografi gick hur bra som helst. Efter skolan mötte jag Finja & Heidi och tog en snabb sväng på stan och åkte sedan hem och spenderade en chill kväll. Den här dagen har gått hur fort som helst!


På väg till skolan gick jag över floden Severn


Heidi & Finja, blåsigt värre var det idag. Heidi är från Norge och det är så roligt att kunna prata svenska med henne och hon kan prata norska tillbaka.

inget fel på måndag morgon

Idag är det skoldag som gäller. Och jag är hemma, fast klockan är halv 1. Finja stack iväg till skolan till 9 och min skoldag börjar först klockan 2. Det har varit en så skön morgon, att först få sova ut, sen ta en lång dusch utan att stressa för att hinna iväg i tid, ta hur lång tid som helst på sig att fixa sig, äta toast och dricka te framför tv:n och se på two and a half men marathon, gå på en promenad med hundarna, gå och hälsa på familjens bekanta med Russel (han börjar också jobba klockan 2) och bara ta det lungt. Det är konstigt hur mycket man kan hinna med en måndag morgon, det här kan jag nog vänja mej vid. Och det är också skönt att få vara för sej själv en stund, för många ensamma & tråkiga stunder blir det nog inte i det här huset.


weekend

Det har varit en ganska lugn helg, vi har umgåtts med familjen och bara tagit det lungt. Och försökt göra en del av vårt berg av läxor .. Idag har vi hängt med Dan och Laura och haft en skön söndag. Vi gick ut på en långpromenad med Laura, Dan, Finja och Deb med härliga hundarna Gypsy & Kim och tog kameran med, många roliga bilder blev det! Det känns som om jag har känt Finja, Laura och Dan hur länge som helst.




Kim & Gypsy, hur söta som helst





Och sprang igenom en kohage gjorde vi också .. Och Deb var helt säker på att de skulle attackera oss, haha! Så hon rusade igenom så fort som möjligt, kossorna tittade lite lustigt på oss.












Det börjar bli höst här i Worcester























wortech

Idag var det en till halv-officiell skoldag. Åkte till skolan till klockan 9 fick lite mer info (hur skall jag komma ihåg allt?) och sen var det dags att skriva matte & engelska test, jag trodde det skulle bli svårt, men kom igen, provet var löjligt! Engelskaprovet började med att man måste indentifiera bokstäver från det engelska alfabetet och sen blev det lite "svårare" frågor om hur man stavar vissa ord. Obs, det var inte bara utbyteselever som gjorde provet, utan alla. Matten var i samma stil, inte svårt. Efter det hade vi en längre paus och gick på en café lunch med 3 flickor jag lärt känna 15 minuter tidigare, så nice att folk är så trevliga och sociala här! Föresten så tycker alla att de låter dumt om man säger I'm going to the school, det heter I'm going to the college

Senare fick vi också våra scheman, och efter mycket krångel och ändringar ser mitt schema ut så här (jag är inte säker om det blir mer ändringar) : Måndag 14.15-16.15 (!) Tisdag: 9-16.15 (med hål) Onsdag: 14.15-16.15 Torsdag: 9-13.15 ocg Fredag: 14.15-16.15. Förstår ni hur chill det är, skolan här är så annorlunda jämfört med hemma! Jag har ju nästan inga timmar känns de som.


en av skolbyggnaderna


och en till skolbyggnad (som vi inte använder så mycket)




drayton manor

Klockan 9 kom Tom och Dan och hämtade oss härifrån. Vi hoppade i bilen och med boomboxen i bakluckan på högsta volym körde vi iväg mot Drayton Manor. Resan dit tog ungefär en timme och vi kom fram precis när det öppnade. Då var det bara att börja åka, vi hade sån tur, stället var nästan tomt så vi köade inte en enda gång! Lauras pojkvän Dan är inte så förtjust i stora bergochdalbanor så vi hade en väskhållare på plats, perfekt. Efter att ha åkt igenom alla maskiner, blivit genomblöta, torkat, blött ner oss igen, ätit, gått och tittat på zoot i parken och åkt lite till var det dags att köra hem. Vi lyckades spendera nästan 7 timmar i parken. På vägen hem var det lite trafikstockning, något som jag som vasabo tycket att är ovanligt. Efter en stund kom orsaken fram, i diket ligger en bil uppochner i tusen bitar, ingen trevlig syn. Men jag måste bara säga att det här har varit en extra great dag!


Finja och Laura


Dan och Tom






Vi köpte "otroligt fina" regnrockar för att åka i en water ride. Jag kan säga er att de hjälpte inte mycket, det var som om någon skulle ha hällt ett par hinkar vatten på oss. Och dumma som vi var åkte vi i den flera gånger, utan våra fina jackor.








Hetti vet vad resultat av jag + fritt fall är. Fast det inte var ens nära på lika högt som i gröna lund så lyckades ja få ur mej många dumma ljud på vägen upp och några skrik på vägen ner. Vissa (Tom) tyckte det var ganska så lustigt






Vi hann med en snabb sväng till zoot också ..




5 personer i en liten bil som by the way lät som en mopo var lite trångt


Och vår fantastiska chaufför som hänger ut från fönstret (och mamma, eftersom jag vet att du är min ivrigaste läsare, han var riktigt bra på att köra och allt gick bra so no worries)





tomorrow

Nu borde jag egentligen sova, men de gör jag inte. Vi skall stiga upp tidigt imoron och åka till nöjesparken Drayton manor med Finja, Laura, Dan och Tom, ser fram emot det så mycket! Kameran kommer med så ni får väll se en del bilder den närmaste tiden. Ha det bra, för det tror jag att ja kommer att ha i alla fall.

http://www.draytonmanor.co.uk/ - det här är vart vi är påväg



fields of gold

För några dagar sedan åkte finjas fantastiska kamera med i väskan och vi gick på en promenad runt området. Direkt bakom familjens gård finns det massor av fält, skogar och floder, det ser ut som från en saga! Jag kan lova er, det blev en hel del bilder ...


Här är kartan som Russel ritade, efter att ha gått vilse ett par gånger kom vi fram








som ur en saga ..




























school day

Idag var det en riktig skoldag som stod på schemat. Vi fick testa alla ämnen som vi valt för att se om vi gillar dem, historia och geografi gillade jag, jag har samma lärare i båda ämnena och jag gillar henne, men jag kom på att english language & litterature verkligen inte är något för mej. Det handlade om att analysera 1800-tals poesi som jag förstod noll av och att skriva egna dikter, det var tråkigt och svårt. Så jag gick och böt english lang. & lit. till psykologi, hoppas jag gillar det (men jag har fortfarande 2 veckor på mej att byta om jag vill). Så hade jag också film studies och det gillade jag verkligen! Läraren var verkligen rolig fast aningen speciell. Jag tror nog att det här året kommer gå riktigt bra. Och jag har redan lärt känna massor med folk och vissa är så himla trevliga.

Fast redan efter första dagen av testlektioner drunknar jag i läxor. Alla andra har haft "summer work" som de har haft tid att göra hela sommaren så nu måste jag få klart allt summer work på 1-2 veckor! Så jag har 2 mindre historia uppsatser, 1 psykologi uppsats, 1 geografi uppsats, och en filmanalys att göra.. GREAT!
Föresten, råkar någon ha tips på en intressant film som jag kan välja 5 minuter från och "djup analysera"?

Nåja enough talk om skolan. Efter skolan gick jag, Finja och Laura (familjens flicka) på stan för att kolla lite hårgrejer eftersom hon är frissa. Det är så bra att ha en frissa i huset hon säger vad som skulle vara bra för vårt hår och hur man skall sköta om det. Så det blev ett värmeskydd för min del eftersom mitt hår inte mår bra av att jag plattar det. Finja köpte också hårfärg och vi färgade hennes hår på kvällen. Laura lärde mej hur man färgar hår på ett proffsigt sätt så vi gjorde en sida var, ni ser resultatet nedanför .. Jag är verkligen så glad att jag har både Finja och Laura här, vi kommer så bra överens och båda två är så underbara! Jag säger bara, det här kommer bli ett bra år. (Nästa gång skall jag försöka ta med kameran till stan och skolan så jag får lite bilder, idag glömde jag minneskortet hem, typiskt ..)


Det syns verkligen verkligen vem av oss är frisör, Lauras sida, som hon gjorde dubbelt så snabbt...


...och min sida, ni ser vem som är klottigare. Men resultatet blev bra på båda sidorna (inte lika mörkt som på bilden)

we love malaxlimpa

Idag var det ett besök till skolan som gällde. Det blev en skoldag från 9-1 med massor med info och lära känna varandra grejer. Jag hamnade i en trevlig grupp med massor med kul människor, jag hade tur, för jag kan lova er en del folk i vår skola är minst sagt speciella.. Vi skulle göra ett grupparbete med 4 pers, vi skulle designa en idé för hur OS facklan i London skulle tändas och på fredag vinner bästa idén ett pris, men jag lovar ett det inte blir vårt ytterst seriösa projekt. Efter skoldan gick jag, Finja och Heidi (från Norge) och Lucia(från Slovakien) en sväng på stan. Imoron blir det att åka till skolan igen för en hel dag och ha "testlektioner" för att se om man gillar ämnena som man valt, helt bra så man kan byta.

Då vi kom hem såg jag och Finja att det fanns 2 stora paket på vår säng. Vi båda hade fått paket hemmifrån så nu har ja äntligen fått lite varmare kläder så jag överleva det engelska vädret. Och det bästa med allt var att mamma hade packat ner 2 malaxlimpor, hallelujah! Jag sprang snabbt ner, satt smör på och stoppade i munnen, det var så himmelskt gott efter 2 veckor av vit toast! Och en viss tysk här i huset blev helt kär i brödet. Så nu är ett paket redan slut .. Så om nån där hemma har tråkigt är det bara att packa ett paket med finländsk mat/grejer och skicka det till england!


Våra paket


Det är konstigt hur otroligt gott lite mörkt bröd kan smaka


tysken i huset gillade verkligen finskt bröd, jag får ta och skicka bröd till henne i Berlin då hon är hemma


Malaxlimpa, gurka (för i England har de inga normala pålägg) och massor med smör! Det bästa som hänt på länge haha ..

history lesson

Idag är det exakt 360 år sen det var ett stort slag på ett fält bakom familjens gård så de ordnade en gammaldags marknad och spelade upp händelserna. Vi bestämde oss för att gå och se på slaget och det var ganska häftigt, massor med kanoner, utklädda människor och mat. Haha, och så fick jag också en lång historielektion av gubben som stod bakom mej i publiken, well nu vet ja i allafall vad som hände bakom familjens bakgård för 360 år sen...


Ni kan låta bli att skratta åt mitt lustiga hår ..













messy hair

Idag åkte vi iväg ungefär en halvtimme söderut för att ha ett möte o träffa alla andra utbyteselever i området. Vi åkte dit i bilen utan tak och jag lärde mej en sak, det är meningslöst att fixa håret före man åker, det såg ut som ett kråkbo då vi kom fram. När vi kom dit var det lite info, mat och att träffa folk från området. Det var nice att lära känna folk, fick en inbjudan av 2 pojkar från tyskland och italien att komma och hänga med dem i Cheltenham ikväll, haha, men det blir nog inte av. Efter ett par timmar hoppade vi i bilen och körde tillbaka. Hoppas ni alla har det bra där hemma!








11 manitoba close

Här får ni några bilder på hur huset ser ut. Det är verkligen svårt att få bilder så man verkligen ser hur det ser ut, men jag försökte i alla fall. Jag giller verkligen vårt hus, det är så hemtrevligt! (det finns fler rum än de på bilderna)


En del av huset utifrån. Jag beundrar verkligen deras bil, en cabriolet med uppfällbart tak & röda lädersäten. En sån skulle jag kunna köra omkring i!


En liten del av bakgården



Vardagsrum nummer 1, här hänger vi mest med familjen, ser på tv och umgås








vardagsrum nummer 2








Jag blev så lycklig över något så vanligt som ett badkar

a cup of tea

Här i England börjar dagen alltid med, surprise surprise, en kopp te. Frukosten här i England är så annorlunda jämfört med den i Finland.  Här sätter de inget pålägg på sitt bröd, vitt bröd med smör är vad de äter här, tog en stund att vänja sig vid det. Men nu är jag helt beroende av toast med jordnötssmör, nyttigt värre, men så gott! Men jag måste försöka att inte stoppa i mig det varje morgon, lite cornflakes duger också fast jordnötssmör toasten är min nya favorit.


Med den här farten rullar jag nog hem om 10 månader ..

gute nacht

Ni som undrar hur mitt rum ser ut, här har ni ett par bilder. Som jag tidigare sa så delar jag och Finja rum, det är inte stort men jag trivs. Fixar oss på morgonen, sitter på datorn och sover är det enda vi gör i rummet så vi behöver inte så mycket space. Men det är mysigt att ha nån att prata med på kvällen. Mer bilder från huset kommer senare.

Vårt rum har 2 sängar ett "garderobsrum", en byrå, ett skrivbod och ett litet bord. Min säng är hur bekväm som helst, mycket skönare än hemma, jag sover som en stock i den varje natt. Det är så konstigt hur trött jag är här varje kväll, direkt då jag sätter huvudet på kudden så slocknar jag! Nu skall jag snart ta och sova i min sköna säng, ha det bra, godnatt!


En råddig version av min säng och en del av vårt rum...


...och en lite mer städad




RSS 2.0